Sportscholen bieden goedkope abonnementen

Mocht je een abonnement hebben afgesloten bij de sportschool en ga je niet vaak of helemaal niet meer? Dan kan je een paar dingen doen. Allereerst zou je naar goedkope abonnementen kunnen zoeken, wellicht bieden ze een paar opties die jou weer wat euro's besparen, zoals een strippenkaart. Aangezien je toch niet vaak gaat, heb je ook geen vol abonnement nodig. Heb je het gevoel dat je vrijwel nooit meer gaat, dan is je abonnement opzeggen de slimste keuze. Je kan jezelf ook fit houden door buiten te gaan joggen of thuis te trainen.

Niet je streaming abonnementen opzeggen

Ben je geabonneerd op verschillende streaming diensten, dan kan dit je op de lange termijn veel geld kosten. Mocht je er vol gebruik van maken, dan is dit niet een groot probleem. Toch blijkt dat veel mensen vele verschillende abonnementen hebben die ze niet eens dagelijks of wekelijks gebruiken. Om de kosten te verminderen, kan je deze abonnementen met vrienden of familieleden delen. Zo betalen jullie elk een veel lagere prijs en hoeven jullie niks op te geven. Zo veranderen (te) dure abonnementen in goedkope abonnementen.

Vergelijk loterijen

Neem je maandelijks deel aan een loterij en win je vrijwel niks? Dan is het slim om op zoek te gaan naar meer winstgevende loterijen. Dit hoeft je niet alleen minder geld te kosten, maar kan je ook nog eens meer geld opleveren! Vergelijk de verschillende soorten loterijen en kies de beste uit. Mocht je de loterijen al helemaal zat zijn, dan kan je natuurlijk ook je abonnementen opzeggen.

Terug naar Besparen
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?