Goedkoop reizen door te carpoolen

Carpoolen is dat je samen met een collega of vriend dagelijks naar bijvoorbeeld het werk rijdt, in plaats van beiden apart te gaan. Zo kunnen jullie samen de reiskosten betalen en ben je ook nog eens milieuvriendelijker bezig. Dit is een steeds meer voorkomende vorm van goedkoop vervoer en zal ook blijven toenemen, aangezien de populatie alleen maar groter wordt.

Openbaar vervoer is goedkoop vervoer

Moet je elke dag naar dezelfde plek toe gaan? Dan is het waarschijnlijk voordeliger om met het openbaar vervoer te reizen. Vervoersorganisaties bieden vaak verschillende abonnementen aan, zodat iedereen een aansluitend abonnement kan nemen. Door hier gebruik van te maken bespaar je jezelf alle kosten die met een auto te maken hebben en ben je milieuvriendelijk bezig. Goedkoop reizen kan natuurlijk ook door met de fiets te gaan, maar dit is niet voor iedereen mogelijk.

Jeugdkorting voor jongeren

Ben je achttien jaar of jonger? Dan zijn er meerdere varianten van goedkoop vervoer voor jou beschikbaar. Aangezien je officieel nog niet volwassen bent, bieden vervoersorganisaties vaak jeugdkorting aan bij abonnementen en tickets. Zo hoeven je ouders je niet steeds te brengen en bespaar je ook nog eens een boel geld.

Bewust tanken

Moet je toch gebruik maken van een auto? Dan is het slim om bewust te gaan tanken. Hiermee bedoelen we dat je rekening houdt met de verschillende brandstofprijzen van tankstations. Op jaarbasis kan dit enorm veel geld schelen! Zo kan je dus ook goedkoop reizen met een auto.

Terug naar Besparen
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?