Lage telefoonkosten met een sim-only abonnement

Mocht je een nieuw abonnement willen afsluiten en werkt je huidige telefoon nog naar behoren, dan is het slimmer om voor een sim-only abonnement te gaan. Hiermee bespaar je jezelf te hoge telefoonkosten en een overbodige telefoon. Ondanks dat het heel verleidelijk kan zijn door de hoge kortingen die ze bieden voor een toestel, ben je hier uiteindelijk meer geld aan kwijt dan nodig is.

Goedkoop internetten met het juiste abonnement

Te hoge telefoonkosten worden vaak veroorzaakt door 'slordig' gebruik van het internet. Hiermee bedoelen we dat mensen regelmatig over hun limiet gaan, in plaats van een ruim abonnement te nemen. Deze extra kosten zijn veel hoger dan de bijkomende kosten van een breder abonnement. Wij raden dan ook aan goed te letten op het aantal MB's dat je verbruikt en je abonnement hierop aan te passen. Goedkoop internetten kan overigens ook door zoveel mogelijk gebruik te maken van WI-FI.

Sms'en is goedkoper dan bellen

Overweeg eens een sms te sturen in plaats van te bellen. Hierdoor ben je genoodzaakt je bericht kort en bondig te schrijven, aangezien een sms aan een bepaald karakterlimiet zit. Door hier regelmatig en slim gebruik van te maken, kan je je telefoonkosten verlagen door een goedkoper abonnement te nemen.

Maak gebruik van 'zuinige' apps

Meerdere applicaties bieden een 'lite-mode' waarbij je minder mobiele data verbruikt voor dezelfde uitvoeringen. Dit doen ontwikkelaars extra zodat je vaker hun apps gebruikt en tegelijkertijd goedkoop kan internetten. Dat maakt het extra aantrekkelijk. Let dus goed op of jouw favoriete apps deze optie bieden.

Terug naar Besparen
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Uw advertentie hier?